Opticien

bril kopen dokkum

Onafhankelijke opticien bij u in de buurt

Zoekt u een betrouwbare en professionele opticien die aan uw wensen kan voldoen? Dan bent u bij Van Slooten Opticiens Dokkum aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijke brillenwinkel die haar klanten met zekerheid voorziet van de beste kwaliteit. Kom gerust eens bij ons langs en ontdek wat onze ervaren medewerkers voor u kunnen betekenen.

Professioneel advies op maat

Merkt u dat uw ogen de laatste tijd vermoeid aanvoelen? Heeft u bijvoorbeeld problemen met autorijden of kunt u minder goed letters lezen? In al deze gevallen is het aan te raden om eens een bezoekje te brengen aan een professionele opticien bij u in de buurt. Wij van Van Slooten Opticiens Dokkum beschikken over de mogelijkheid om uw ogen te controleren waardoor meteen duidelijk wordt wat het probleem is. Daarnaast bent u ons aan het juiste adres voor een ruime keuze aan brillen op sterkte en contactlenzen. Wanneer u op zoek bent naar een professionele en ervaren opticien bij u in de buurt dan bent u bij ons van harte welkom!

Grote keuze aan brillen en contactlenzen

Wij als opticien beschikken over de nodige kennis en apparatuur om onze klanten van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor multifocale lenzen, harde lenzen en maatwerklenzen. Ook wanneer u wilt weten of het dragen van lenzen iets voor u is bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot bestaat ons aanbod eveneens uit multifocale brillen. Ook zonnebrillen en kinderbrillen behoren tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een nieuwe bril of contactlenzen, u bent bij ons als ervaren opticien aan het juiste adres.

Kom gerust bij ons langs

Wij van Van Slooten Opticiens beschikken over verschillende vestigingen in Joure, Akkrum en Dokkum. U kunt bij ons langskomen om uw ogen te laten testen en voor advies op maat. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe bril of u graag speciale contactlenzen wilt bent u daarvoor bij onze opticien aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een onafhankelijke opticien die u kan voorzien van advies en producten op maat? Wij helpen u graag verder. Kom gerust eens bij ons langs in één van onze vestigingen in Friesland.