Wenst u advies van een opticien in Leeuwarden en omgeving?
Kom naar Van Slooten Opticiens

opticien leeuwarden

Opticien in Leeuwarden

Wenst u vrijblijvend advies van een deskundige opticien in Leeuwarden? Kom naar Van Slooten Opticiens. Van Slooten Opticiens heeft ruim 40 jaar ervaring als opticien in Leeuwarden! Bent u op zoek naar een zonnebril? Of een kinderbril of contactlenzen? Kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel en bekijk ons ruime assortiment. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u alvast wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor Van Slooten Opticiens

Voor vrijblijvend en deskundig advies in Leeuwarden komt u naar Van Slooten Opticiens. Bezoek onze winkel wanneer u een oogmeting wilt laten uitvoeren. Onze gediplomeerde opticiens hebben al ruim 40 jaar ervaring. Wij bieden u persoonlijke aandacht en geven u de juiste adviezen die u nodig heeft. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Kies voor ons als uw opticien.

De verschillende contactlenzen van Van Slooten Opticiens

Wist u al dat u bij Van Slooten Opticiens de contactlenzen inclusief vloeistof voor 1 maand gratis op proef krijgt? Na 2 weken maken we een controle afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Er zijn veel verschillende soorten contactlenzen. Zo kiest u uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Voordat u een keuze maakt is het van belang dat u weet waar u uit kunt kiezen. Daarom geven wij u bij Van Slooten Opticiens uitgebreid advies. We maken een sterktemeting en doen een proefpassing. Tot slot krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. Wilt u van een opticien in Leeuwarden of omgeving alvast wat meer advies? Neem dan gerust contact met ons op.

De juiste kinderbril voor uw kind

Een bril moet goed passen bij het gezicht en de levensstijl van uw kind. Gelukkig kunnen de monturen van Van Slooten Opticiens tegen een stootje! Houdt uw kind van hutten bouwen of sporten? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien zijn bij ons alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis! Kom samen met uw kind eens langs bij Van Slooten Opticiens en samen kijken we wat het beste bij hem of haar past.

Kom langs bij ons in de winkel!

Voor ieder wat wils! Ons ruime assortiment geeft u keuze genoeg. Bent u op zoek naar een deskundige opticien in Leeuwarden of omgeving? Wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Kom voor een deskundige opticien in Leeuwarden en omgeving naar Van Slooten Opticiens!