Kom langs bij Van Slooten Opticiens voor deskundig advies in Heerenveen

opticien heerenveen

Van Slooten Opticiens is de deskundige opticien in Heerenveen en omgeving

Wenst u vrijblijvend advies van een opticien in Heerenveen en omgeving? De gediplomeerde opticiens van Van Slooten Opticiens staan voor u klaar. Samen met u kijken we naar uw wensen. Bent u op zoek naar een zonnebril? Of wilt u contactlenzen gaan dragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw opticien in Heerenveen en omgeving

Van Slooten opticiens geeft u het advies in Heerenveen dat u nodig heeft. Wilt u een oogmeting laten uitvoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de persoonlijke aandacht en geven u de juiste adviezen. Onze gediplomeerde opticiens hebben al ruim 40 jaar ervaring. Wij willen niet alleen een product verkopen, maar wij verlenen een dienst aan mensen die graag beter willen zien. Kies voor Van Slooten Opticiens als uw opticien.

De contactlenzen van Van Slooten Opticiens

Contactlenzen komen in veel verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Als dit voor u de eerste keer is dat u contactlenzen wilt dragen is het lastig om te weten waar u voor moet kiezen. Daarom geven wij u uitgebreid persoonlijk advies en kijken we samen met u wat het beste bij u past. Er wordt een sterktemeting uitgevoerd en een proefpassing gedaan. Uiteraard krijgt u ook meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. Bij Van Slooten Opticiens krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof voor 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle-afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Wilt u graag meer informatie over contactlenzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ruime keus in zonnebrillen!

Een zonnebril is niet alleen een mode musthave. Het beschermt namelijk ook uw ogen tegen Uv-straling. Daarom is het belangrijk dat u voor een goede zonnebril kiest. Het assortiment van Van Slooten Opticiens geeft u genoeg keuze zodat uw zonnebril uw ogen beschermt en ook nog modebewust is! Bekijk ons ruime assortiment en kom eens langs bij ons in de winkel!

Wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op!

Wenst u in Heerenveen graag meer informatie over Van Slooten Opticiens? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Kom voor een deskundige opticien in Heerenveen en omgeving naar Van Slooten Opticiens!