Ga naar Van Slooten Opticien voor deskundig advies in Friesland!

opticien friesland

Dé deskundige opticien in Friesland

Kies voor de juiste zorg voor uw ogen en kom naar Van Slooten Opticien. Wij van Van Slooten Opticien hebben ruim 40 jaar ervaring als opticien in Friesland. Samen met u kijken we naar wat het beste bij u past. Een bril of contactlenzen, of bent u op zoek naar een zonnebril? Ons ruime assortiment geeft u keuze genoeg! Kom eens vrijblijvend langs voor advies van een deskundige opticien in Friesland. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Wilt u graag meer weten over onze diensten als opticien in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op.

Soorten contactlenzen

Overweegt u om contactlenzen te gaan dragen? Er zijn veel verschillende soorten contactlenzen. Zo kiest u uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Voordat u kiest wat voor lenzen u graag wilt dragen geven wij u als opticien in Friesland uitgebreid persoonlijk advies zodat u een goede keuze maakt. We maken een sterktemeting en doen een proefpassing. Tot slot krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. Bij Van Slooten Opticiens krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle-afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Wilt u alvast wat meer informatie van een deskundige opticien in Friesland over contactlenzen? Neem dan gerust contact met ons op.

De perfecte bril voor uw kind

Iedere ouder wil de mooiste bril voor zijn of haar kind. Dit willen wij uiteraard ook. Het ruime assortiment aan kinderbrillen van Van Slooten Opticiens maakt dat mogelijk. Samen met u en uw kind kijken we naar wat het beste bij hem of haar past. Houdt uw kind van hutten bouwen of sporten in Friesland? Geen zorgen, onze monturen kunnen tegen een stootje! Bovendien zijn bij ons alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis! Kom een langs bij ons in de winkel en samen met u kijken we naar welke bril er het beste bij uw kind past!

Kom eens langs voor vrijblijvend advies

Kies voor Van Slooten Opticiens. Door ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils! Wilt u een oogmeting laten uitvoeren? Of zoekt u een nieuwe zonnebril? Ook daar helpen wij u bij! Wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Wanneer u opzoek bent naar een deskundige opticien in Friesland komt u naar Van Slooten Opticiens!