Opticien in Dokkum

 • Plan direct een afspraak
 • Opticien in Dokkum

  Bent u op zoek naar een opticien in Dokkum? Wees welkom voor een vrijblijvend advies bij Van Slooten Opticiens Dokkum. Wij informeren u graag op het gebied van de nieuwste modetrends én alle innovaties in de wereld van brillenglazen. Wilt u graag een oogmeting laten uitvoeren of bent u op zoek naar een nieuwe bril? Wellicht een nieuwe bril voor uw kind? Twijfel niet en kom gerust langs bij ons in Dokkum. Met ons ruime assortiment hebben wij voor iedereen de perfecte bril!

  Bril passen bij Van Slooten opticiens

  Waarom Van Slooten Opticiens?

  Kom naar Van Slooten Opticiens in Dokkum wanneer u een oogmeting wilt laten uitvoeren, een nieuwe bril of zonnebril nodig heeft of wanneer u contactlenzen overweegt. Onze gediplomeerde opticiens hebben al ruim 40 jaar ervaring. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Kies voor Van Slooten Opticiens. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

  Wat zeggen onze klanten

  • Prettig en vakkundig geholpen zowel de oogmeting als het brillenadvies. Is wellicht wat duurder dan de prijsstunters die er in de buurt zitten maar dat is het meer dan waard!

   Edzard van Delden
  • Al jaar en dag klant van Van Slooten. Altijd vriendelijk , behulpzaam en zeer deskundig. Assortiment wisselt ook vaak genoeg. Parkeren in de binnenstad blijft altijd een dingetje maar als je voor 11:00 bent kun je overal gratis de auto kwijt.

   Jacob Dijkstra
  • Prettig en vakkundig geholpen zowel de oogmeting als het brillenadvies. Is wellicht wat duurder dan de prijsstunters die er in de buurt zitten maar dat is het meer dan waard!

   Edzard van Delden
  Zonnebrillen bij Van Slooten

  De zonnebrillen van Van Slooten Opticiens in Dokkum

  Bent u op zoek naar een zonnebril op sterkte? Wij van Van Slooten Opticiens Dokkum hebben een ruim assortiment aan zonnebrillen. Een goede zonnebril is een must. Deze beschermt uw ogen tegen schadelijke uv-straling, en geeft uw ogen rust. Door ons ruime assortiment heeft u keuze te over.

  Kom langs, kijk en beoordeel zelf.

  Contactlenzen

  Overweegt u om contactlenzen te dragen? Dan helpen wij u daar graag bij. Contactlenzen komen in allerlei soorten. Zo kunt u kiezen uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale contactlenzen. Bij Van Slooten Opticiens in Dokkum komt u vrijblijvend langs voor:

  • Persoonlijk advies
  • Uitleg over verschillende soorten contactlenzen
  • Een sterktemeting
  • Proefpassing
  • Instructie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen

  Bij Van Slooten Opticiens krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle-afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar wens zijn. Kom naar Van Slooten Opticiens in Dokkum en samen kijken we naar de beste contactlenzen voor u.

  Van Slooten Opticiens Dokkum is dé specialist

  Wees welkom voor een vrijblijvend advies bij Van Slooten Opticiens Dokkum. Samen met u kijken we naar wat er het best bij u past. Wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Wanneer u opzoek bent naar een deskundige opticien in Dokkum komt u naar Van Slooten Opticiens Dokkum!