Opticiën Leeuwarden

bril kopen dokkum

Een nauwkeurige oogmeting laten doen nabij Leeuwarden

Als ervaren opticien bieden wij onze klanten uit Leeuwarden de mogelijkheid om een nauwkeurige oogmeting uit te laten voeren. Een oogmeting geeft aan welke sterkte u nodig heeft voor uw bril of lenzen. Een bril kopen doet u dan ook niet zonder eerst een controle uit te laten voeren. Pas dan wordt duidelijk wat voor uw ogen de beste oplossing is. Wilt u ook graag een oogmeting laten uitvoeren, of wilt u een nieuwe bril of contactlenzen? In al deze gevallen nodigen we u graag uit om een bezoekje te brengen aan één van onze drie vestigingen in Joure, Akkrum en Dokkum.

Waarom een oogmeting laten uitvoeren?

Bij sommige mensen uit Leeuwarden gaat het zicht langzaam achteruit. In dat geval is het steeds verstandig om een oogmeting uit te laten voeren bij een brillenwinkel bij u in de buurt. Op basis van de uitslag van die meting wordt duidelijk welke bril of contactlenzen het beste bij u past. Bij Van Slooten Opticiens beschikken we niet alleen over alle nodige apparatuur, daarnaast hebben al onze medewerkers de kennis in huis om u met gepast advies bij te staan. Ook een nieuwe bril kopen of een oogmeting uit laten voeren in de de buurt van Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De keuze voor een bril of contactlenzen

Indien u als inwoner van Leeuwarden een nieuwe bril wilt, kunt u bij ons een keuze maken uit een zeer ruim en divers aanbod aan brillen. U bent wat dat betreft bij ons aan het juiste adres voor:

  • Gewone brillen op sterkte
  • Zonnebrillen (Met of zonder sterkte)
  • Kinderbrillen op sterkte

Wilt u liever geen bril, maar kiest u voor contactlenzen? Dat is geen probleem. Wij voorzien onze klanten uit Leeuwarden van multifocale lenzen, maar ook harde lenzen en speciale maatwerklenzen behoren tot de mogelijkheden.

Professioneel advies op maat in onze winkel

Als ervaren opticien die beschikt over alle nodige apparatuur en ervaren medewerkers, kunnen wij onze klanten uit Leeuwarden een oplossing op maat aanbieden. Indien u ervoor kiest om bij ons een bril of contactlenzen te kopen, dan kunt u rekenen op een prima kwaliteit in combinatie met een zeer scherpe prijs. Ook een bril kopen in de buurt van Leeuwarden? Dan helpen wij van Van Slooten Opticiens u graag verder.