Multifocaal

Ruim assortiment kwaliteitsmonturen

Na het 40ste levensjaar gaat het scherpstellen van dichtbij steeds moeizamer, waardoor leesproblemen ontstaan. Hiervoor zijn de multifocale glazen ontwikkeld. Deze glazen hebben bovenin een verte sterkte, in het midden zit de sterkte voor de tussenafstand (computer) en onderin zit de extra ondersteuning voor het lezen.

Door de sterkte verandering ontstaat een bepaalde vertekening naar de zijkanten toe. Omdat de ontwikkeling van de glazen niet stil staat, kunnen deze vertekeningen tegenwoordig tot het minimum worden beperkt.

Het verschil tussen standaard en gepersonaliseerde brillenglazen

Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw ogen mee te nemen in het glasdesign van uw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur.

Multifocaal

Door middel van het Visioffice meetsysteem kunnen wij diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor uw kijkgedrag, uw ogen en het montuur dat u heeft gekozen, waardoor het glasontwerp daar op aangepast kan worden. Dit resulteert voor de drager in een ongeƫvenaard scherp zicht, brede kijkgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van uw ogen werkt perfect samen met uw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!
Kom langs in de winkel en informeer naar de beste multifocale kijkoplossing voor u.

Zou u graag multifocale glazen willen hebben in uw zonnebril? Alle multifocale glazen zijn ook verkrijgbaar in zonneglazen.