Opticiën Friesland

bril kopen dokkum

De beste brillen of lenzen kopen in Friesland

Wilt u graag een bril kopen of bent u op zoek naar kwalitatieve contactlenzen die fijn zitten? Zou u graag een oogmeting uit willen laten voeren waardoor duidelijk wordt welke sterkte u precies nodig heeft? In al deze gevallen kunnen wij u in Friesland van dienst zijn. Door een bezoek te brengen aan één van onze drie vestigingen in Joure, Akkrum en Dokkum kunt u meteen worden bijgestaan door één van onze professionele medewerkers. Daarnaast zijn een groot aantal monturen direct uit voorraad leverbaar, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw bril.

Veelzijdig aanbod aan lenzen

Lenzen zijn er tegenwoordig in tal van verschillende uitvoeringen. Als opticien in Friesland bieden wij onze klanten steeds de mogelijkheid om te kiezen voor:

  • Multifocale lenzen
  • Harde lenzen
  • Maatwerklenzen

Heeft u nog nooit eerder lenzen gedragen en bent u benieuwd of dit iets voor u is? U kunt ze gerust bij ons uitproberen. Op die manier voorkomt u vervelende verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Aarzel dus niet langer en loop gerust eens binnen in één van onze vestigingen in Friesland. Wij kunnen u alles vertellen over contactlenzen en welke lenzen voor uw specifieke situatie en uw ogen de beste keus zijn.

De beste brillen meteen leverbaar

Het spreekt voor zich dat u bij onze brillenwinkel in Friesland niet alleen aan het juiste adres bent voor het aankopen van contactlenzen. Ook wanneer u een bril wilt aanschaffen heten wij u van harte welkom. Bij Van Slooten Opticiens voorzien we onze klanten van een ruime keuze uit brillen voor volwassenen en kinderen. Maar ook zonnebrillen zitten in ons assortiment. Wij hebben nagenoeg alle merken en een groot deel van de brillen zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Zoekt u een nieuwe bril in Friesland? Dan kunnen wij u daar bij helpen.

Kom gerust eens langs in één van onze winkels

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, u graag nieuwe contactlenzen wil bestellen of u een nauwkeurige oogmeting uit wilt laten voeren, in al deze gevallen verwelkomen wij u graag in één van onze brillenwinkels in Friesland. U wordt er te woord gestaan, door onze professionele medewerkers. U kunt direct een keuze maken uit een groot assortiment aan brillen. Daarnaast garanderen wij onze klanten steeds een zeer scherpe prijs zodat wij aan de wensen van elke klant kunnen voldoen. Aarzel dus niet langer en breng snel een bezoekje aan één van onze vestigingen in Friesland.