Opticiën Drachten

bril kopen dokkum

Een echt onafhankelijke brillenwinkel in Drachten

Indien u op zoek bent naar een kwalitatieve bril of comfortabele contactlenzen spreekt het voor zich dat u deze het liefst van allemaal zult willen aankopen bij een echt objectieve brillenwinkel bij u in de buurt. Wij van Van Slooten Opticiens Dokkum beschikken over verschillende vestigingen in de buurt van Drachten waardoor u ons steeds een bezoekje kan brengen. Omdat wij een echt onafhankelijke opticien zijn voorzien wij u in ieder geval steeds van het beste advies dat geheel is afgestemd op uw wensen en budget.

Waarom u voor ons kiest

Indien u er als inwoner van Drachten voor kiest om uw nieuwe bril of contactlenzen te kopen bij Van Slooten Opticiens, kunt u rekenen op een aantal voordelen:

  • Wij hebben nagenoeg alle bekende merken van brillen
  • Een groot aantal monturen zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar
  • Onze professionele apparatuur voert uitermate nauwkeurige oogmetingen uit
  • Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van professioneel advies op maat

Wilt u bij ons een bril of lenzen kopen? Kom dan eens bij ons langs in onze zaak in Dokkum en ontdek wat wij ook voor u kunnen betekenen. Wij zijn vanaf Drachten goed bereikbaar.

Een voorkeur voor contactlenzen? Geen probleem

Het dragen van een bril past niet bij iedereen. Kiest u liever voor contactlenzen? Ook dan bieden wij u een oplossing op maat aan in Drachten. U bent bij ons aan het juiste adres voor harde lenzen. Maar wij leveren ook multifocale lenzen en lenzen op maat. U bent ook op dit vlak verzekerd van een zo scherp mogelijke prijs. Indien u graag een beroep wilt te doen op de diensten van een opticien in de omgeving van Drachten, dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Een echt kwalitatieve bril kopen

In het merendeel van de gevallen zult u als inwoner van Drachten een beroep willen doen op de diensten van een opticien voor het aankopen van een nieuwe bril. Wij hebben er voor gekozen om onze klanten steeds een zeer ruim assortiment aan te bieden bestaande uit de beste merken die er op de markt zijn terug te vinden. Het merendeel van de monturen zijn daarbij direct uit voorraad leverbaar en daar komt bij dat ze zich ook nog eens in diverse prijsklassen bevinden. Al deze verschillende zaken zorgen er voor dat u bij Van Slooten Opticiens Dokkum steeds een bril kunt vinden die perfect zal weten te voldoen aan uw verwachtingen. Wilt u met andere woorden ook een bril kopen bij een professionele brillenwinkel in de omgeving van Drachten? In dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres!