Opticiën Dokkum

 • Plan direct een afspraak
 • Zoekt u een kwalitatieve goede bril in Dokkum?

  Wanneer uw zicht het op een bepaald moment minder wordt, is het van groot belang om hier zo snel mogelijk naar te laten kijken. Een oogmeting kan nauwkeurige aangeven waar het probleem precies in schuilt. Wij van Van Slooten Opticiens in Dokkum beschikken over alle kennis en apparatuur om u te adviseren. Wilt u graag meer weten of zou u ook een oogmeting uit willen laten voeren? In dat geval is het de moeite waard om even langs te komen in één van onze vestigingen in Friesland.

  Zonnebrillen bij Van Slooten

  Professionele brillenwinkel bij u in de buurt

  Wij van Van Slooten Opticiens Dokkum voorzien onze klanten van service op maat. Als ervaren opticien zijn wij niet alleen in staat om een nauwkeurige oogmeting uit te voeren, daarnaast kunnen we u ook met gepast advies bijstaan bij de keuze van de meest geschikte bril of contactlenzen. Op deze manier kunt u er steeds zeker van zijn dat u kiest voor de beste oplossing voor uw ogen waardoor uw zicht structureel zal worden verbeterd. Bent u op zoek naar een ervaren en professionele brillenwinkel in Dokkum of omgeving? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

  Wat zeggen onze klanten

  • Prettig en vakkundig geholpen zowel de oogmeting als het brillenadvies. Is wellicht wat duurder dan de prijsstunters die er in de buurt zitten maar dat is het meer dan waard!

   Edzard van Delden
  • Al jaar en dag klant van Van Slooten. Altijd vriendelijk , behulpzaam en zeer deskundig. Assortiment wisselt ook vaak genoeg. Parkeren in de binnenstad blijft altijd een dingetje maar als je voor 11:00 bent kun je overal gratis de auto kwijt.

   Jacob Dijkstra
  • Prettig en vakkundig geholpen zowel de oogmeting als het brillenadvies. Is wellicht wat duurder dan de prijsstunters die er in de buurt zitten maar dat is het meer dan waard!

   Edzard van Delden
  Bril passen bij Van Slooten opticiens

  Ruim assortiment aan brillen en contactlenzen

  Als langskomt in onze brillenwinkel in Dokkum kunt u meteen een keuze maken uit een zeer ruim aanbod aan brillen in stijlen. Van stijlvol tot klassiek tot een zeer eigentijdse vormgeving, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In onze vestiging in Dokkum kunt u daarnaast als klant een keuze maken uit nagenoeg alle merken. Wij hebben voor ieder wat wils. Draagt u liever geen bril maar kiest u voor contactlenzen? In dat geval kunt u bij ons zowel multifocale lenzen, harde lenzen en andere maatwerklenzen aankopen. Voor een ruim assortiment aan brillen en contactlenzen kunt u bij ons terecht.

  Kom langs, kijk en beoordeel zelf.

  Loop gerust bij ons binnen

  Wilt u een bril kopen of wilt u in een nauwkeurige oogmeting laten uitvoeren in Dokkum? In beide gevallen kunnen wij van Van Slooten Opticiens Dokkum u een perfecte oplossing op maat van uw wensen aanbieden. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Wilt u graag meer weten? Aarzel dan niet langer en breng snel een bezoekje aan onze brillenwinkel bij u in de buurt.