Brillenwinkel

bril kopen dokkum

Veelzijdige en professionele brillenwinkel

Indien u uw ogen wilt laten controleren, u een nieuwe bril gaat aanschaffen of contactlenzen uit wilt proberen, dan bent u bij Van Slooten Opticiens Dokkum aan het juiste adres. Wij beschikken over zeer ervaren medewerkers die u een oplossing op maat aanbieden. Kom gerust eens bij ons langs en ontdek wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Nauwkeurige controle van uw ogen

Als u op bezoek komt in onze brillenwinkel kunt u uw ogen laten controleren. Door zo’n controle weten wij of het nodig is om een bril of lenzen op sterkte te laten maken. Bij onze brillenwinkel heeft u keuze uit een ruim assortiment met de beste brillen en de meest kwalitatieve contactlenzen. Heeft u last van uw ogen en wilt u daar een oplossing voor krijgen? Kom dan gerust eens binnen.

Ruim aanbod aan brillen en contactlenzen

Als u een bril wilt kopen bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons een keuze maken uit een groot assortiment aan kinderbrillen, gewone brillen en zonnebrillen. Wij beschikken over een ruime voorraad waardoor het door u gewenste montuur direct leverbaar is. Van stijlvol tot klassiek, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast vinden wij als brillenwinkel dat een mooie bril ook voor iedereen betaalbaar moet zijn. Wij hebben ervoor gekozen om ons aanbod te verdelen in uiteenlopende prijsklassen. Daar komt bij dat onze ervaren medewerkers u met gepast advies zullen bijstaan over de beste brilkeuze. Ook als u kiest voor contactlenzen bent u bij onze brillenwinkel uiteraard aan het juiste adres.

Ook een bril of contactlenzen nodig?

Heeft u een nieuwe bril of contactlenzen nodig? Zou u deze graag willen aankopen bij een ervaren brillenwinkel die beschikt over een zeer uitgebreid en kwalitatief aanbod? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Als brillenwinkel met jarenlange ervaring zijn wij dan ook prima in staat om u de beste oplossing te bieden voor uw situatie. Aarzel dan ook geen moment langer, breng snel een bezoekje aan Van Slooten Opticiens Dokkum en ontdek wat wij ook voor u kunnen betekenen!