Kies voor Van Slooten Opticiens en kom naar onze brillenwinkel in Heerenveen

brillenwinkel heerenveen

Uw opticien

Wilt u graag uw ogen laten opmeten? Of bent u opzoek naar een nieuwe bril? Dan bent u bij Van Slooten Opticiens aan het juiste adres. In onze brillenwinkel in Heerenveen geven onze gediplomeerde opticiens u graag meer informatie. Kies voor de juiste zorg voor uw ogen. Kies voor Van Slooten Opticiens.

Onze kinderbrillen kunnen tegen een stootje!

Wist u dat u bij ons alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis! Een bril moet goed passen bij het gezicht en de levensstijl van uw kind. Gelukkig kunnen de monturen van Van Slooten Opticiens tegen een stootje! Houdt uw kind van sporten of buiten spelen? Daar kunnen de monturen van Van Slooten Opticiens goed tegen! Kom samen met uw kind eens langs bij de brillenwinkel Van Slooten Opticiens in Heerenveen en samen kijken we wat er het beste bij hem of haar past.

Soorten contactlenzen

Wist u dat u bij Van Slooten Opticiens de contactlenzen inclusief vloeistof voor 1 maand gratis op proef krijgt. Na 2 weken maken we een controle afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Overweegt u om contactlenzen te dragen? Dan helpen wij u graag verder in onze brillenwinkel in Heerenveen. U heeft de keuze uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale contactlenzen. In onze brillenwinkel in Heerenveen komt u vrijblijvend langs voor:

  • Persoonlijk advies
  • Uitleg over verschillende soorten contactlenzen
  • Een sterktemeting
  • Proefpassing
  • Instructie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen

Ruime keuze aan zonnebrillen

Naast dat een zonnebril een mode musthave is, beschermt het ook uw ogen tegen Uv-straling. Een goede zonnebril is dus belangrijk. Het assortiment van Van Slooten Opticiens geeft u genoeg keuze zodat uw zonnebril uw ogen beschermt maar ook modebewust is! Bekijk ons ruime assortiment en kom eens langs bij ons in de brillenwinkel in Heerenveen.

Wilt u graag meer weten?

Wenst u in Heerenveen graag meer informatie over Van Slooten Opticiens? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze brillenwinkel in Heerenveen. Kom langs bij Van Slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Kom voor een deskundige opticien naar de brillenwinkel van Van Slooten Opticiens in Heerenveen .