Zoekt u een brillenwinkel in Groningen? Kom naar Van Slooten Opticiens

brillenwinkel groningen

De brillenwinkel in Groningen

Wilt u graag uw ogen laten opmeten? Of bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril? Dan bent u bij Van Slooten Opticiens aan het juiste adres. Wij, van Van Slooten Opticiens hebben ruim 40 jaar ervaring. In onze brillenwinkel in Groningen vindt u een ruim assortiment aan monturen. Bent u op zoek naar een kinderbril? Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie over onze brillenwinkel in Groningen? Neem dan gerust even contact met ons op.

De brillenwinkel van Van Slooten Opticiens

Wij geven u het advies dat u nodig heeft. Wilt een een oogmeting laten uitvoeren? Dan kunt u zonder problemen bij ons terecht. We hebben al ruim 40 jaar ervaring als opticien, en al onze opticiens zijn gediplomeerd. Wij willen u niet alleen een product verkopen, maar wij verlenen u graag een dienst zodat u beter ziet. Kies voor Van Slooten Opticiens als uw opticien en kom langs in onze brillenwinkel in Groningen.

De contactlenzen van Van Slooten Opticiens

Overweegt u op contactlenzen te dragen? Komt u dan eens langs in onze brillenwinkel. Wij geven u graag uitgebreid advies over de verschillende contactlenzen. We maken een sterktemeting en doen een proefpassing. Vervolgens krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. In onze brillenwinkel in Groningen krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Wilt u graag meer informatie over contactlenzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ruime keus in zonnebrillen!

Een zonnebril beschermt uw ogen tegen Uv-straling. In de brillenwinkel van Van Slooten Opticiens heeft u ruime keuze aan een zonnebril die uw ogen beschermt en ook nog eens modebewust is. Bekijk ons ruime assortiment en kom eens langs bij ons in de winkel!

Kom naar onze brillenwinkel in Groningen

Kies voor Van Slooten Opticiens. Met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils! Wilt u een oogmeting laten uitvoeren? Of zoekt u een nieuwe zonnebril of kinderbril? Ook daar helpen wij u graag bij! Wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Kom naar de brillenwinkel in Groningen van Van Slooten Opticiens.