Brillenwinkel in Friesland

 • Plan direct een afspraak
 • Kies voor de juiste zorg voor uw ogen

  Wenst u graag meer informatie van een gediplomeerde opticien? Of zoekt u een zonnebril, contactlenzen, kinderbril etcetera? Of wilt u graag uw ogen laten opmeten? Dan bent u bij Van Slooten Opticiens aan het juiste adres. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Wilt u graag meer informatie over onze brillenwinkel in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de brillenwinkel.

  Oogmeting Van Slooten opticiens

  Kies voor Van Slooten Opticiens

  Onze gediplomeerde opticiens hebben al ruim 40 jaar ervaring. Wij van Van Slooten Opticiens geven u graag persoonlijk advies. Samen met u kijken we naar welk montuur er bij u past, wat uw wensen omtrent de bril zijn, en hoe wij deze kunnen verwerkelijken. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Kies voor Van Slooten Opticiens als uw opticien. Bekijk de monturen in onze brillenwinkel in Friesland.

  Wat zeggen onze klanten

  • Prettig en vakkundig geholpen zowel de oogmeting als het brillenadvies. Is wellicht wat duurder dan de prijsstunters die er in de buurt zitten maar dat is het meer dan waard!

   Edzard van Delden
  • Al jaar en dag klant van Van Slooten. Altijd vriendelijk , behulpzaam en zeer deskundig. Assortiment wisselt ook vaak genoeg. Parkeren in de binnenstad blijft altijd een dingetje maar als je voor 11:00 bent kun je overal gratis de auto kwijt.

   Jacob Dijkstra
  • Prettig en vakkundig geholpen zowel de oogmeting als het brillenadvies. Is wellicht wat duurder dan de prijsstunters die er in de buurt zitten maar dat is het meer dan waard!

   Edzard van Delden
  Zonnebrillen bij Van Slooten

  Een ruim assortiment aan zonnebrillen

  Een zonnebril is niet alleen een mode musthave, maar het beschermt ook uw ogen tegen Uv-straling. Bent u op zoek naar een zonnebril die zowel uw ogen beschermt als modebewust is? Dan zit u bij Van Slooten Opticiens goed. Ons ruime assortiment geeft u keuze te over! Bekijk snel ons ruime assortiment in onze brillenwinkel in Friesland.

  Kom langs, kijk en beoordeel zelf.

  Contactlenzen

  Overweegt u om contactlenzen te gaan dragen? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten contactlenzen. Zo kiest u uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Voordat u een keuze maakt geven onze gediplomeerde opticiens u vrijblijvend advies. We maken een sterktemeting en doen een proefpassing. Tot slot krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. In onze brillenwinkel krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof voor 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle-afspraak in de brillenwinkel waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Wilt u graag meer informatie over onze brillenwinkel in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op.

  Maak een afspraak bij onze brillenwinkel in Friesland

  Kom naar onze brillenwinkel in Friesland. Kies voor Van Slooten Opticiens als uw opticien. Onze ruime aanbod aan monturen geeft u keuze genoeg. Wilt u een oogmeting laten uitvoeren? Of bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril? Ook daar helpen wij u bij. Wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze brillenwinkel. Wanneer u op zoek bent naar een brillenwinkel in Friesland komt u naar Van Slooten Opticiens.