Brillenwinkel in Dokkum of omgeving? Kom naar Van Slooten Opticiens

brillenwinkel dokkum

Vrijblijvend advies in onze brillenwinkel

Bent u op zoek naar een brillenwinkel in Dokkum of omgeving? Kom langs bij de brillenwinkel in Dokkum van Van Slooten Opticiens. Wij van Van Slooten Opticiens hebben ruim 40 jaar ervaring. Zoekt u een nieuwe zonnebril, contactlenzen of een bril voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag vrijblijvend advies zodat u de juiste keuze maakt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Soorten contactlenzen

Er zijn veel verschillende soorten contactlenzen. Als het de eerste keer is dat u contactlenzen wilt gaan dragen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt voordat u een keuze maakt. De gediplomeerde opticiens van Van Slooten Opticiens informeren u hier graag over. U heeft de keuze uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Er wordt een sterktemeting uitgevoerd en een proefpassing gedaan. Vervolgens krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. Bij Van Slooten Opticiens krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle-afspraak in onze brillenwinkel in Dokkum waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Wilt u graag meer informatie over contactlenzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ruim assortiment aan kinderbrillen

Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn alle standaard enkelvoudige brillenglazen bij aankoop van een montuur geheel gratis! Iedere ouder wil dat hun kind een passende bril krijgt. Een bril die past bij de leeftijd en de levensstijl van het kind. Dit willen wij natuurlijk ook. Door het ruime assortiment aan monturen is dit bij Van Slooten Opticiens mogelijk. Bovendien kunnen onze monturen goed tegen een stootje! U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Kom samen met uw kind langs in onze brillenwinkel in Dokkum. Samen stellen we een passende bril samen.

Kom langs in onze brillenwinkel

Kom naar onze brillenwinkel in Dokkum. Kies voor Van Slooten Opticiens als uw opticien. Onze ruime aanbod aan monturen geeft u keuze genoeg. Wilt u een oogmeting laten uitvoeren? Of bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril? Ook daar helpen wij u bij. Wilt u graag meer informatie? Bel gerust naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Wij helpen u graag verder in onze brillenwinkel. Wanneer u op zoek bent naar een brillenwinkel in Dokkum of omgeving komt u naar Van Slooten Opticiens.