Een nieuwe bril kopen in Leeuwarden doet u bij Van Slooten Opticiens

bril kopen leeuwarden

Kies voor de juiste zorg voor uw ogen

Wilt u een nieuwe bril kopen in Leeuwarden? Dan bent u bij Van Slooten Opticiens aan het juiste adres. Laat u zich voordat u een bril koopt in Leeuwarden vrijblijvend adviseren door onze gediplomeerde opticiens. Wij van Van Slooten Opticiens hebben ruim 40 jaar ervaring. In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan monturen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een nieuwe bril kopen of toch contactlenzen?

Twijfelt u tussen het kopen van een nieuwe bril of contactlenzen? Dan is het van belang dat u wat meer over contactlenzen weet. Er zijn namelijk veel verschillende soorten contactlenzen. Zo kiest u uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Wij geven u hier uitgebreid advies over. Er wordt een sterktemeting uitgevoerd en een proefpassing gedaan. Vervolgens krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. Bij ons krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Twijfelt u nog steeds tussen het dragen van contactlenzen of een bril kopen in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op.

De zonnebrillen van Van Slooten Opticiens

Het kiezen van de juiste zonnebril is lastig. Uiteraard wilt u wanneer u een bril koopt, een bril die er én mooi uitziet én uw ogen beschermt tegen Uv-straling. In onze brillenwinkel in Leeuwarden heeft u ruime keuze aan een zonnebril die uw ogen beschermt en ook nog modebewust is. Bekijk ons ruime assortiment en kom eens langs bij ons in de winkel.

Kies voor de juiste kinderbril

Wilt u in leeuwarden een kinderbril kopen? Kom dan naar Van Slooten Opticiens. Bij ons zijn namelijk alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis! Onze monturen kunnen goed tegen een stootje, dus uw kind kan probleemloos buiten spelen of sporten. Kom samen met uw kind eens langs bij ons in de winkel. Wanneer u een nieuwe bril wilt kopen in Leeuwarden kiest u voor Van Slooten Opticiens!

Neem contact met ons op!

Wilt u een nieuwe bril kopen in Leeuwarden of een oogmeting doen? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Een bril kopen in Leeuwarden en omgeving doet u bij Van Slooten Opticiens.