Bril kopen in Heerenveen? Kom naar Van Slooten Opticiens

bril kopen heerenveen

Wij geven u graag vrijblijvend advies

Wilt u een bril kopen in Heerenveen? Kom dan langs in onze winkel! Wij, van Van Slooten Opticiens hebben al ruim 40 jaar ervaring! Onze gediplomeerde opticiens geven u graag vrijblijvend advies. Wilt u graag een oogmeting laten uitvoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u meer vragen over wat Van Slooten Opticiens voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactlenzen of een nieuwe bril kopen?

Twijfelt u tussen contactlenzen of het kopen van een nieuwe bril in Heerenveen? Dan is het van belang dat u op onderzoek uit gaat. Er zijn veel verschillende soorten contactlenzen. Zo kiest u uit daglenzen, maandlenzen, multifocale contactlenzen of vormvaste contactlenzen. Wij geven u hier uitgebreid advies over. Er wordt een sterktemeting uitgevoerd en een proefpassing gedaan. Vervolgens krijgt u meer informatie over het inzetten, uithalen en de verzorging van de contactlenzen. Bij ons krijgt u de contactlenzen inclusief vloeistof 1 maand gratis op proef. Na 2 weken maken we een controle afspraak waarin we samen beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn. Twijfelt u tussen het dragen van contactlenzen of een bril kopen in Heerenveen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zonnebrillen beschermen uw ogen!

Naast dat een zonnebril een mode musthave is, beschermt het ook uw ogen tegen Uv-straling. Een goede zonnebril is dus van belang. Het assortiment van Van Slooten Opticiens geeft u genoeg keuze zodat uw zonnebril zowel uw ogen beschermt als modebewust is! Bekijk ons ruime assortiment en kom eens langs bij ons in de winkel. Een nieuwe bril kopen in Heerenveen doet u bij Van Slooten Opticiens!

Kinderbril

Iedere ouder wil de mooiste bril voor zijn of haar kind. Dit willen wij uiteraard ook. Kies voor Van Slooten Opticiens wanneer u een nieuwe bril wilt kopen in Heerenveen! Ons ruime assortiment maakt dit mogelijk. Samen met u en uw kind kijken we naar wat het beste bij hem of haar past. Bovendien kunnen onze monturen goed tegen een stootje. Ook zijn bij ons alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis! Kom een langs bij ons in de brillenwinkel en samen met u kijken we naar welke bril er het beste bij uw kind past!

Wij zijn uw opticien

Wilt u een nieuwe bril kopen in Heerenveen? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Een bril kopen in Heerenveen doet u bij Van Slooten Opticiens.