Een nieuwe bril kopen in Friesland doet u bij Van Slooten Opticiens

bril kopen friesland

Kies voor ons als uw opticien

Kies voor Van Slooten Opticiens als uw opticien. Wilt u een bril kopen in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Van Slooten Opticiens hebben ruim 40 jaar ervaring. Onze gediplomeerde opticiens geven u graag vrijblijvend advies. In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan monturen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u met uw keuze

Een bril kopen is lastig. De bril moet goed bij uw uitstraling, persoonlijkheid en uw levensstijl passen. Wij adviseren al ruim 40 jaar bij het kiezen van een bril en al onze opticiens zijn gediplomeerd. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Wilt u graag advies van onze opticiens? Kom dan een langs in onze winkel of neem gerust contact met ons op. Onze opticiens staan voor u klaar!

Heel veel keus aan zonnebrillen!

Als u graag in de zon bent, dan is een goede zonnebril belangrijk. Deze beschermt uw ogen tegen Uv-straling. Uiteraard wilt u ook dat de zonnebril er mooi uitziet. Gelukkig geeft Van Slooten Opticiens u deze mogelijkheid. Onze ruime assortiment geeft u de mogelijkheid een bril uit te kiezen die zowel uw ogen beschermt als er fantastisch uitziet! Wilt u een bril kopen in Friesland? Kom dan eens langs in onze winkel en bekijk ons ruime assortiment.

Nieuwe kinderbril?

Wilt u graag een nieuwe kinderbril kopen in Friesland of omgeving? Kom dan naar Van Slooten Opticiens. Bij ons zijn namelijk alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis! Wij bieden stevige monturen die goed tegen een stootje kunnen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als uw kind houdt van buiten spelen of sporten! Wilt u een nieuwe bril kopen in Friesland? Kom dan samen met uw kind eens langs bij ons in de winkel.

Nieuwe bril kopen in Friesland? Kom naar onze winkel!

Wenst u graag meer informatie over Van Slooten Opticiens? Wilt u een nieuwe bril kopen in Friesland? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Een bril kopen in Friesland en omgeving doet u bij Van Slooten Opticiens.