Een bril kopen in Drachten doet u bij Van Slooten Opticiens

bril kopen drachten

Een goede bril dat bij u past

Bij Van Slooten Opticiens heeft u keuze uit een ruim assortiment. Zo kiest u voor een bril die echt bij u past. Laat u zich voordat u een bril koopt in Drachten adviseren door onze gediplomeerde opticiens. Bent u aan het twijfelen tussen contactlenzen of een nieuwe bril kopen in Drachten? Of wilt u uw ogen laten opmeten? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard bent u in onze winkel ook van harte welkom.

Kies voor ons als uw opticien

Een bril kopen is erg lastig. Wilt u een montuur met een neutrale kleur? Of juist een montuur met veel kleur? De bril moet goed bij uw uitstraling, persoonlijkheid en levensstijl passen. Wij adviseren al ruim 40 jaar bij het kiezen van een bril. Al onze opticiens zijn gediplomeerd en hebben een goede kijk op wat bij u past. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Wilt u graag advies van onze opticiens bij het kopen van een bril in Drachten? Neem dan contact met ons op.

De kinderbrillen van Van Slooten Opticiens

Wilt u in Drachten een nieuwe bril kopen voor uw kind? Kom dan naar Van Slooten Opticiens. Bij ons zijn namelijk alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis zijn! Wij bieden stevige monturen die goed tegen een stootje kunnen. Kom samen met uw kind eens langs bij ons in de winkel. Wanneer u een nieuwe bril wilt kopen in Drachten kiest u voor Van Slooten Opticiens!

Ruime keus in zonnebrillen!

Ook het kiezen van een zonnebril is erg lastig. Uiteraard wilt u een bril die er én mooi uitziet én uw ogen beschermt tegen Uv-straling. In de brillenwinkel van Van Slooten Opticiens heeft u ruime keuze uit zonnebrillen die zowel uw ogen beschermen als modebewust zijn. Bekijk ons ruime assortiment en kom eens langs bij ons in de winkel.

Neem contact met ons op!

Wilt u een nieuwe bril kopen in Drachten? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Een bril kopen in Drachten en omgeving doet u bij Van Slooten Opticiens.