Bril kopen in Dokkum? Kom naar Van Slooten Opticiens

bril kopen dokkum

De bril die bij u past

Wilt u graag een nieuwe bril kopen in Dokkum en omgeving? Kies voor Van Slooten Opticiens. Wij hebben een ruim assortiment aan monturen waardoor u keuze te over heeft. Wilt u graag eerst een oogmeting laten uitvoeren? Ook daar helpen wij u bij. In onze winkel geven de gediplomeerde opticiens u graag advies. Wilt u graag meer weten over Van Slooten Opticiens? Neem dan gerust contact met ons op!

Over Van Slooten Opticiens

Kies voor Van Slooten Opticiens wanneer u een oogmeting wilt laten uitvoeren, een nieuwe zonnebril nodig heeft, contactlenzen overweegt of een bril wilt kopen in Dokkum! Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring en al onze opticiens zijn gediplomeerd. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Wij verkopen niet alleen een product, wij verlenen een dienst aan mensen die beter willen zien. Kies voor Van Slooten Opticiens. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Opzoek naar een nieuwe zonnebril? Kies uit ons ruime assortiment!

Een zonnebril beschermt uw ogen tegen Uv-straling. Als u graag in de zon bent, dan is een goede zonnebril belangrijk. Naast dat een zonnebril uw ogen tegen Uv-straling beschermt, wilt u natuurlijk dat deze er leuk uit ziet. Het Assortiment van Van Slooten Opticiens biedt u keuze genoeg. Bekijk ons ruime assortiment wanneer u een nieuwe bril wilt kopen in Dokkum of omgeving!

Onze kinderbrillen

Wilt u graag een nieuwe kinderbril kopen in Dokkum of omgeving? Dan bent u bij Van Slooten Opticiens aan het juiste adres. Wist u namelijk dat bij aankoop van een montuur alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar helemaal gratis zijn bij ons! Bovendien kunnen de monturen van Van Slooten Opticiens goed tegen een stootje. Houdt uw kind van sporten of buiten spelen? Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Kom samen met uw kind eens langs in onze brillenwinkel. Wij kijken samen met u naar welke bril het best bij uw kind past. Wanneer u een nieuwe kinderbril wilt kopen in Dokkum of omgeving komt u naar Van Slooten Opticiens!

Kies voor ons als uw opticien

Wenst u graag meer informatie over Van Slooten Opticiens? Wilt u een nieuwe bril kopen in Dokkum? Bel dan gerust met onze gediplomeerde opticiens. U belt naar 0519-292125. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar dokkum@vanslootenopticiens.nl. Kom langs bij Van slooten Opticiens voor een vrijblijvend advies. Een nieuwe bril kopen in Dokkum en omgeving doet u bij Van Slooten Opticiens.