Opticiën Achtkarspelen

bril kopen dokkum

Bril op sterkte en maatwerklenzen kopen in Achtkarspelen

Een kwalitatieve bril kopen met versterkte glazen hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wij van Van Slooten Opticiens voorzien onze klanten niet alleen van een kwalitatieve en nauwkeurige oogcontrole, daarnaast zorgen we ervoor dat u op een betaalbare manier over een goede bril op sterkte beschikt. Ook wanneer u liever contactlenzen aanschaft bent u bij onze opticien in de omgeving van Achtkarspelen aan het juiste adres. Meer weten? Bel gerust één van onze vestigingen in Friesland en maak een afspraak.

Hoe wordt de sterkte voor mijn bril bepaald?

Indien u er als klant uit Achtkarspelen voor kiest om een bezoekje te brengen aan één van onze brillenwinkels zal er een oogcontrole worden uitgevoerd.

Deze nauwkeurige controle zal bepalen of u een bril of lenzen nodig heeft en in welke sterkte. Wij bieden een geschikte oplossing aan voor volwassenen als voor kinderen. Op vlak van lenzen kunt u bij ons een keuze maken uit harde lenzen, multifocale lenzen en ook maatwerklenzen. Wilt u graag meer weten of wilt u een oogcontrole laten uitvoeren? Aarzel dan niet langer en breng een bezoekje aan één van onze winkels in de omgeving van Achtkarspelen. Voor u in de vestiging in Dokkum het meest dichtbij.

Een bril op maat

Onze medewerkers in de brillenwinkel hebben jarenlange ervaring en kunnen onze klanten uit Achtkarspelen laten kiezen uit een groot aanbod aan monturen. Deze monturen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek en stijlvol tot zeer eigentijds en strak. Daarnaast zijn alle grote merken in ons aanbod vertegenwoordigd tegen een scherpe prijs. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere inwoner van Achtkarspelen een bril in ons aanbod te vinden is. Ook een nieuwe bril kopen? Aarzel dan zeker niet om eens een bezoekje te brengen aan één van onze brillenwinkels bij u in de buurt.

Ervaren en professionele opticien

Of u nu een bril wenst te kopen in de omgeving van Achtkarspelen of u wilt uw ogen laten meten, in al deze gevallen bent u bij ons van Van Slooten Opticiens aan het juiste adres. Wij garanderen onze klanten altijd een persoonlijke service op maat in combinatie met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheden van een professionele opticien in de omgeving van Achtkarspelen ? In dat geval nodigen we u graag uit om een bezoekje te brengen aan onze brillenwinkel.