Zonnebrillen

Modieus en beschermend

De zonnebril. De één draagt ‘m nooit, een ander kan er niet zonder. Wij bij van Slooten Opticiens, zijn van mening dat een goede zonnebril een must is. We moeten onze ogen beschermen tegen de schadelijke Uv-straling die het zonlicht met zich meebrengt. Zonder goede bescherming kan Uv-straling namelijk permanente schade aan de ogen veroorzaken. Blootstelling aan overmatige Uv-straling verhoogt het risico op staar (Cataract).

Een zonnebril hoeft niet persé duur te zijn om goed te beschermen. Al onze zonneglazen bieden 100% Uv-bescherming en hebben allen de CE markering.

U kunt vervolgens uw zonnebril kwalitatief zo luxe en comfortabel mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan polariserende glazen, welke hinderlijke schitteringen wegnemen. Deze glazen zijn er in verschillende prijsklassen. Glazen kunnen ook meekleurend (fotochromatisch) uitgevoerd worden, deze glazen worden donkerder naarmate de Uv-straling hoger wordt.

Natuurlijk is een zonnebril ook een mode-item! U kunt bij ons dan ook terecht voor de meest uiteenlopende modellen van verschillende merken. Het merk RayBan zal u niet onbekend zijn, dit merk is dan ook volop verkrijgbaar in de bovenstaande varianten. RayBan staat voor kwaliteit, maar loopt ook voorop als het gaat om het bepalen van het tegenwoordige modebeeld. Merken als Mexx, Esprit en Superdry zijn ook enkele voorbeelden van onze mooie en trendy zonnebrillen. In het hogere segment hebben wij zonnebrillen als Serengeti voor u in onze collectie. Dit is een kwalitatief hoogstandje, waar u zeker eens doorheen moet kijken.

    Kom langs en kijk en beoordeel zelf! Wij zijn er uiteraard voor om u te adviseren in uw keuze.