Kinderen

De perfecte bril voor uw kind

Tegenwoordig is het dragen van een bril geen straf meer…integendeel! Het dragen van een bril is gewoon een onderdeel van de outfit/ uitstraling geworden. Een echt mode item zogezegd!  Dit fenomeen is bij onze kinderen niet anders. Je ziet de monturen in alle soorten en maten voorbij komen, van opvallend en kek tot iets rustiger en bescheiden. Ook hier geldt weer…voor ieder wat wils!

Elke ouder wil de mooiste bril voor hun kind en het fijne is, dat willen wij bij van Slooten Opticiens nou ook! Omdat de wensen van de kinderen én de ouders breed zijn…hebben wij ook een brede collectie aan kindermonturen in veel verschillende maten. Een kinderbril is een “bril apart”,  denk hierbij aan de vorm van een kindergezicht, welke per leeftijd enorm kan verschillen, of de buitenproportionele sterkteschommelingen. Om nog maar te zwijgen over de groeispurten die ze doormaken! Daarom zijn bij ons alle standaard enkelvoudige brillenglazen voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een montuur helemaal gratis!

Nu is het natuurlijk zo dat uw kind een profvoetballer in de dop is, graag hutten bouwt of lekker gaat schoonspringen van “de hoge” zonder eerst de bril even af te zetten. Dat doen kinderen, dat hoort erbij…. Geen zorgen, onze monturen kunnen tegen een stootje en mocht het echt eens “te mal gean” dan bieden wij een uitstekende service.

Kom gerust eens langs
en neem met of zonder uw kind eens geheel vrijblijvend een kijkje in onze kindercollectie.